Cum comand?

Pentru a comanda nu este necesara crearea unui cont. Daca doriti sa comandati mai des de la noi este totusi recomandata crearea unui cont.

Datele dvs. trebuie sa fie corecte, in special cele legate de adresa de livrare.

Numele si prenumele trebuie sa fie cele din Cartea/buletinul de identitate deoarece aceastea/acesta se vor prezenta la ridicarea coletului la Posta. Este important sa ne furnizati adresa completa: strada, numar, bloc, scara, etaj, apartament, sector, oras, judet. Pentru curier este necesar un numar de telefon.

Pentru contul de email va rugam sa furnizati un cont pe care il folositi des deoarece acolo se primesc informatiile legate de starea comenzii dvs. precum si alte probleme care pot apare si necesita un raspuns din partea dvs. Precizam ca nu vom divulga tertelor persoane, nici macar colaboratorilor, informatiile dvs.

Numarul de telefon este solicitat pentru a lua legatura cu dvs. pentru confirmarea comenzilor si pentru curier. De aceea va rugam sa ne furnizati un numar de telefon, fix sau mobil, unde va putem gasi repede pentru a putea trimite comanda.

Data nasterii este optionala, ea ne este necesara doar daca aveti Card Viking si doriti reducerea de 15% pentru comenzile efectuate de ziua dvs. de nastere.

Deoarece preturile sunt automat calculate si puse pe sait este posibil sa apara erori. In acest caz va vom comunica pretul corect inainte de livrare si aveti posibilitatea de a refuza comanda. Conform legislatiei nu putem vinde sub pretul de achizitie. 

  

Livrare

Livrare se face in mod normal prin Posta Romana, taxele postale de 12 RON vor fi suportate de dvs. La comenzi mai mari de 180 RON taxele postale vor fi suportate de noi.

Puteti alege si optiunea de livrare prin curier unde taxele sunt in general intre 20 si 30 RON. Ca regula generala noi facturam doar produsele, curierul se achita separat, in momentul primirii coletului si achitarii rambursului. Daca doriti ca taxele de curierat sa fie incluse in factura trebuie doar sa ne precizati acest lucru. Aceasta metoda este recomandata daca doriti sa achitati prin banca.

Livrarea se poate efectua si de la magazinul nostru din Bucuresti, Sos. Pantelimon, nr. 93, bl. 403a. In acest caz exista posibilitatea sa rezervati telefonic produsele pentru a avea certitudinea ca vor fi in stoc. Rezervarea se anuleaza dupa 24 ore.

Produs adaugat la Favorite
Produs adaugat la Compara

Utilizam module cookie pentru a va oferi o experienta placuta pe site-ul nostru.

Pentru mai multe detalii consultati Politica privind fisierele cookies.