Creativ Moda SRL cunoaste importanta datelor dvs. personale si face tot posibilul sa le protejeze. 

Datele furnizate de dumneavoastra sunt strict confidentiale si nu vor fi transmise unor terte persoane sau publicate.

Nu veti primi email-uri nesolicitate de la noi.

Datele personale vor fi folosite exclusiv pentru facturare, expediere comenzi si acordare discounturi. Nu folosim datele pentru activitati de marketing.

Conform cerintelor Regulamentului General privind Protectia datelor nr. 679/2016 al U.E. pentru protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Comfarm SRL administreaza in conditii de siguranta datele furnizate de dvs. si numai pentru scopurile specificate, in contextul vizitarii saitului si achizitionarii produselor.

Prin continuarea utilizarii site-ului sunteti de acord cu aceasta Politica de prelucrare a datelor.

Daca doriti ca datele dvs. sa fie modificate sau sterse este suficient sa ne trimiteti un email in care sa solicitati acest lucru.

Site-ul foloseste cook-uri exclusiv pentru functionalitatea saitului - logare, stocarea produselor in cosul de cumparaturi, etc.- nu pentru actiuni de marketing, stocare in vederea prelucrarii, etc. 

Datele nu vor fi comunicate niciunui tert (cu exceptioa transportatorilor) , nu vor fi facute publice si nu vor fi folosite in actiuni de marketing.

Produs adaugat la Favorite
Produs adaugat la Compara

Utilizam module cookie pentru a va oferi o experienta placuta pe site-ul nostru.

Pentru mai multe detalii consultati Politica privind fisierele cookies.